Wijnen (niet Frankrijk)

Hieronder krijgt u een selectie uit ons gamma wijnen.

BELGIE
Monteberg
In eigen land werken wij samen met Wijngoed Monteberg gelegen in de prachtige streek van het Heuvelland, in Dranouter.
Wij hebben 4 verschillende wijnen van het domein in aanbieding.
Kerner
Cuvée S-IX
Pinot Gris
Rosé
Rondo Regent
DUITSLAND
Paulinshof
Met hulp van een befaamd wijnjouranlist zijn we op zoek gegaan naar een kwalitatieve wijn uit Duitsland, die de heerlijke druif riesling ten volle tot zijn recht kan laten komen in het glas. Zo hebben we het domein Paulinshof van de familie Jüngling ontdekt. Zij zijn gevestigd in het dorpje Kesten aan de Moezel. Wij hebben verschillende wijnen van het domein in aanbieding.
Pinot Blanc
Brauneberger Juffer-Riesling Kabinett Trocken
Brauneberger Kammer Riesling Grosses Gewaächs
Brauneberger Apotheke Riesling Spätlese
Brauneberger Kammer Riesling Auslese Feinherb
Brauneberger Juffer Riesling Auslese
SPANJE
dignitat
Dignitat:
De Dignitatwijnen zijn afkomstig van Terra Alta, dat ligt in dé cavaregio van Spanje: Catalunya. Fris en fruitig, een ideale zomerwijn!
rood (Garnacha - Tempranillo) of wit (Garnacha blanca)

€ 4,50
PORTUGAL
 
mingorra
Terras d'Uva:
In de, door de zon geblakerde, vlaktes van Alentejo, op enkele kilometers van de stad Beja, liggen veel historische maar verwaarloosde wijngaarden. Een deel daarvan wordt al jaren door ondernemer Henrique Uva gerestaureerd met het oog op het ontwikkelen van zijn droom: als onafhankelijke producent een modern en rendabel wijndomein uitbouwen. In 2004 werd zijn droom eindelijk werkelijkheid onder de naam Herdade da Mingorra wijnen zijn afkomstig uit Alentejo.
De moderne wijnkelder is zeer mooi geïntegreerd in een 1400 ha groot domein dat een ware oase lijkt in deze dorre streek. De 60 ha wijngaarden, waarvan 40 ha meer dan 25 jaar oud zijn, werden hoofdzakelijk beplant met lokale druivensoorten als Trincadera, Aragonez, Alfrocheira, Castelão en Alicante Bouchet voor rood en Antão Vaz, Arinto en Verdelho in wit.
Daarnaast zijn er jongere percelen (4-12 jaar oud) met Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Sémillon, Alvarinho en Viognier die experimenteel gebruikt worden in sommige assemblages. Het gamma van Herdade da Mingorra is een perfect huwelijk tussen de authenticiteit van de wijngaarden en de moderne visie van wijnmaker Pedro Hipolito.
€ 6,70
CHILI
Indomita
Indomita is één van de weinige wijnproducenten die over eigen wijngaarden beschikken. In de Casablanca Valley, een kleine, laaggelegen vallei, getypeerd door maritieme invloed van de koude Stille Oceaan. Hierdoor liggen de wijngaarden een groot stuk van de voormiddag in een koele nevel en liggen de dagtemperaturen in de zomer niet hoger dan 25°C. Bij gevolg hebben de druiven een langer rijpingsseizoen, waardoor ze intenser van smaak zijn. Dit is vooral ideaal voor de witte wijnen. De wijnen van Indomita worden getypeerd door de pure expressie van de druivensoort, hun elegantie en hun onovertroffen prijs-kwaliteit verhouding.
ITALIE
  Marrone Selezione
klik hier om naar de website te gaan In Piëmonte, meer bepaald in La Morra, werken wij samen met Agricola Marrone. Dit wijnhuis is nog volledig in familiehanden. Gian Pierro leidt dit samen met zijn vrouw en drie dochters.
Zij hebben een heel divers gamma: Langhe Favorita, Langhe Arneïs, Langhe rosato (Dolce Vita), Nebbiolo, Barbera d'Alba, Barbaresco en natuurlijk de befaamde Barolo.
Bent u daar in de buurt, ,aarzel niet om het domein te bezoeken, zij bieden een geweldige degsutatie aan.

Klik op de foto om hun website te bezoeken.
  Cantine Talamonti - Abruzzo
talamonti Cantine Talamonti heeft de ambitie om de beste wijnen in de regio Abruzzo te maken, met respect voor traditie. Daarom gebruiken ze de lokale druiven: Trebi voor wit en Montepulciano voor rood. De druiven leveren een breed pallet van geuren en smaken op. Gecombineerd met de meest modern
e vinificatiemethoden maakt Cantine Talamonti optimaal gebruik van de kracht van de Abruzzo streek.

Trebi - Moda - Aternum - Tre Saggi - Trabocetto

Wil u ons volledig gamma wijnen kennen ?
Mail ons !

Terug naar Homepage